Almelo Buurt Samen van start!

19 maart 2024

Almelo Buurt Samen

Op 20 maart zijn we gestart met Almelo Buurt Samen in de wijken Windmolenbroek en Sluitersveld. Via de website kunnen inwoners nu nog makkelijker en sneller een initiatief voor hun wijk aanmelden. Door deze digitale manier van werken komt er meer aandacht voor buurt initiatieven. Het aanmelden van ideeën is laagdrempelig en de samenwerking in de buurt wordt versterkt. 

 

Hoe het werkt

Het werkt als volgt: inwoners die een idee hebben om hun buurt mooier, leuker en beter te maken, melden hun initiatief aan op Almelo Buurt Samen. Eind mei valt er bij alle huishoudens een waardebon van €7,50 op de mat. Deze waardebon kan gedoneerd worden aan een initiatief. Als er genoeg geld is opgehaald, kan het initiatief worden uitgevoerd. 

 

Start in Windmolenbroek en Sluitersveld

Almelo Buurt Samen start nu in de wijken Windmolenbroek en Sluitersveld. Als dit goed werkt, gaan later ook andere wijken en dorpen meedoen. Heb je een initiatief, maar woon je niet in Windmolenbroek of Sluitersveld? Neem dan contact op met de wijkondersteuner van Avedan. Je kunt ook contact opnemen met de wijkregisseur van je wijk, door te bellen naar 0546-541111 (optie 5) of te mailen naar buurtsamen@almelo.nl.

Meld een initiatief aan Doneer je waardebon

De waardebonnen vallen tussen 18 en 23 mei bij alle huishoudens in Windmolenbroek en Sluitersveld op de mat.

Heb je een vraag over de website?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via (0546) 23 20 83 of per e-mail helpdesk@almelobuurtsamen.nl.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Almelo Buurt Samen